LASVIT artizanii sticlei.

G

rupul Lasvit  a luat nastere  in 1997 in Cehia, fiind un producator de top al corpurilor si instalatilor de iluminat din sticla. Viziunea lui Leon Jakimic, fondatorul Lasvit a fost de a crea o experienta memorabila a luminii, designului si sticlei. Arta lui Leon Jakimic se regaseste atat in locuinte private cat si in spatii publice, hoteluri si magazine de lux.

Dedicate creativitatii si inovatiei, colectiile Lasvit au fost realizate impreuna cu designeri celebri precum Ross Lovegrove, Nendo Studio, Anik Levy si Michael Young.

 Lasvit inseamna in ceha dragoste si lumina. Arta obiectelor din sticla imbina traditia cu inovatia  mestesegului prelucrarii sticlei de Boemia. Doar un maestru poate aduce la viata sticla, transformand-o intr-un obiect spectaculos. Creativitatea si imaginatia marilor designeri ai lumii se imbina perfect cu precizia si indemanarea celor mai buni  mestesugari din Cehia. Fiecare corp de de iluminat Lasvit are in spate o poveste  care va  aduce lumina in viata dumneavoastra.

Corpurile de iluminat Lasvit sunt comercializate in Romania de  artelierdesign.

 

Post A Comment