Cine sunt castigatorii Galei Insign Awards 2014?

 

”Vă povesteam la începutul anului despre Concursul Insign Awards, aflat la ediția cu numărul 5, care-și propune ca în fiecare an să promoveze și să premieze cele mai interesante proiecte de design interior, înscrise atât de specialiștii aflați la început de drum sau deja consacrați într-ale amenajărilor interioare pentru spații private și publice.

Juriul  a fost format din: Silviu Preda, managing partner Noblesse Interiors; Loredana Preda, CEO Noblesse Group; prof.dr. arh. Marius Marcu Lăpădat, decanul Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Micu; conf. Dr. Arh Beatrice Gabriela Joger, prorector pentru Imagine și Cooperare din cadrul aceleiași facultăți; și echipa Studio Insign, reprezentată de arh.șef Alessandro Lusito.

Cu ocazia evenimentului a fost anunțată și lansarea noii platforme www.noblesseinteriors.com , un loc de inspirație si selecție de produse pentru cei pasionați de frumos și pentru profesioniștii în design interior.

Iar câștigătorii competiției Insign Awards sunt:

Categoria Junior – Casa:

Locul III – Ghinea Bogdan

Locul II- Simina Ignat

Locul I – Alexandra Crișan – Proiect 1

Categoria Junior HORECA/ Spații comerciale:

Locul III- Birou Arhitectura Metropolitana

Locul II – Golban Cristina

Locul I – Abacioaiei Bianca Cristina

Categoria Senior-HORECA/ Spatii comerciale: :

Locul III – Prographic / – Ideogram Studio

Locul II –  Dragoș Lăzărescu

Felicitări câștigătorilor și mult succes în noua ediție a competiției ce-și va desemna din nou câștigătorii anul viitor!”

Sursa : http://designist.ro/arhitectura-design-interior/cine-sunt-castigatorii-galei-insign-awards/

 

 

 

Post A Comment